Werkervaring

In 2001 ben gaan varen op het schip de Logos II van Operatie Mobilisatie. Hier gaf ik een ‘intensive training’ aan jongeren, met als doel hen te helpen zichzelf beter te leren kennen en hun grenzen te ontdekken.

Na mijn huwelijk met mijn Chileens man ben ik in 2004 in Chili terecht gekomen. Daar ontwikkelden wij samen een training voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, voor persoonlijke vorming en om hen te helpen met het maken van vervolgkeuzes. Tijdens deze training was ik verantwoordelijk voor de coaching, het aansturen van de studenten en het lesmateriaal. Ik maakte daarbij gebruik van creatieve werkvormen. Daarnaast deden we werk in kinderhuizen, onder daklozen en met randgroepjongeren. Daarbij was ik verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van het werk.

Sinds 2012 wonen mijn man en ik en imiddels twee dochters weer in Nederland. Vanuit Nederland ben ik cross-culturele trainingen gaan geven voor teams. Ik train en coach teams en individuen in het omgaan met (culturele) verschillen en het aangaan van de dialoog. Ik bezoek hiervoor ook teams in het buitenland en coach en begeleid online.

Verder ben ik werkzaam als docent en coach voor verschillende cursussen aan de Wittenberg.

Ook ben ik een eigen praktijk gestart voor contextuele therapie, waarbij ik mensen thuis ontvang in mijn eigen praktijk. Vooral dit laatste wil ik in de toekomst verder uitbreiden.